Fife EC IDP CH S*Nattsmygarn Ferrari    

CRX  d 09  (A)      

MAX

Han är min andra katt. Han köptes för att vara ett sällskap till Hanna när hon skulle flytta hemifrån. Men Max trivdes inte med att bo i Hummelsta. Han tyckte att det var trist att inte ha några kattpolare så nu bor han här hos oss. Vi får väl se om han flyttar tillbaka till Hanna när han blivit kastrerad och lugnat ned sig lite. När vi köpte honom var han röd ,efter en tid tyckte jag att det började komma lite vitt på bröstet på honom och det blev mer. inte mycket men så pass att nu är han registrerad som röd-vit fast alla undrar ju var han har det vita. För om man inte vet var man ska titta så ser man det knappt. Max är far till tre kullar krulliga rexar.

Han ska användas i avel ett tag Jag vill inte att det ska bli för många barn efter honom så vid ca 25 kissebarn kommer vi att stoppa honom för avel. Han träffar gärna din hona om hon är frisk och trevlig. Vid intresse kontakta mig. Vill du se hur hans första kull ser ut gå in på Pepparoten  Max andra hona S*Ödesby Magic Magnolia har varit här några dagar och idag årets sista dag åkte hon hem.

Det ser ut som att det kommer att födas en kull krulliga barn i Nyköping i början på Mars. Wilma har överraskat oss och är dräktig!!

Wilma fick sin kull 24/3-04.

 

Max har varit med på ett par utställningar dom tycker han är trevliga men han gillar inte att åka bil då svär han och låter väldigt illa.

Max har nu fått sin tredje kull kattungar. Den 26/7 fick S*Nyponrosens Äbba tre kattungar.

30 Augusti blev Max Champion i Söderfors samtidigt blev han NOM och BOX.

25/10 blev Max Bästa Korthår på SNRF Uppsala

Den 14/12 Blev Max INTERNATIONELL  CHAMPION

Årets Rex Nordiska Rexringen

Max kom på tredje plats

Den 23/5-04 blev Max GIC:

3/10-04 BIS -Avel

23/10-04 Max blir IDP Champion

8/1-05 Max blir EC

Nu tackar Max sina honor och drar sig tillbaka som kastrat. Den 17/3-05 kastrerades Max.

Puss och grattis Mammas baby.

 

Max bilder

Max Barn